KUNST

Køb værker af Astrid søe

Kunst af Astrid søe kan købes via link

eller du kan lave en bestilling ved at ringe, skrive eller besøge

Værker til salg

UDSMYKNINGS OPGAVER

store og små udsmykningsopgaver kan aftales.

Astrid søe har tidligere udsmykket foredragssal samt skabt en talersol

Opgaverne kan udføres i meget forskellige matrialer.

maleri, keramik, træ, bronce, beton, plast etc.

RIFFELMALERIER

Riffelmalerier lavet til foredragssalen på Lønne Højskole

Malerierne kan ses fra to vinkler med to forskellige motiver.

Her den kristne myte.

link

 

Riffelmalerier kan ses fra to vinkler. det betyder at der er to malerier i et billede. Her den Nordiske myte.

MYTENS TALERSTOL

Keramisk talerstol. Relieffer indsat i træramme der symboliserer et hegn man taler hen over, i en stadig samtale med andre mennesker.

 

Læs mere her

365 - Demokratiets rede

SOLGT

Skulptur - 365 blyanter, træ, papir

af Astrid søe 2015

 

365.  Demokratiets rede. / 365. The nest of the democracy

365 dage om året er ytringsfriheden på spil. Det er vores opgave at værne og den frihed og samtidig tage ansvar for vores ytringer. Denne skulptur er en hilsen til Charlie Hebdo. Den er lavet af 365 blyanter, som hver repræsenterer en dag i året og hverdagen frihed i menneskeheden. Hvad er vores liv uden frihed i tanke og streg? © Astrid Søe

 

365 days a year , free speech is at stake. It is our task to stand guard atound freedom , while taking responsibility for our utterances. This sculpture is a tribute to Charlie Hebdo . It is made of 365 pencils, each representing a day of the year and everyday freedom of mankind. What is our life without freedom of thought and hand ? © Astrid Søe

 

365. La couvée de la démocratie

365 jour de l’année la liberté d’expression est en jeu. Il est de notre devoir de défendre cette liberté et au même temps d’assumer la responsabilité de nos énoncés. Cette sculpture est un hommage à Charli Hebdo. Elle est faite de 365 crayons qui représentent chacun un jour de l’année et tous les jours en liberté pour l’humanité. Sans la liberté de penser, d’écrire et de dessiner, notre vie c’est quoi? © Astrid Søe

30.000,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

FRIHED - I GRUNDEN. Udstilling 2015

Friheden er en grundlovgiven ret – under ansvar.

Frihed er en kulturgiven gave vi er opelsket i gennem flere hundrede år. Grundloven har sikret vores ret til frihed, såvel som til ansvaret. Frihed er umulig at færdes med, uden at den tager ansvaret i hånden og vil den ikke det, bliver den taget på sengen, bundet og underlagt ansvar.

Vi har voldsomt diskuteret friheden det sidste årti og splittet os i grupperinger, der enten forsager ansvaret eller overtyder det. Vi mangler et fælles sprog som folk i den splittelse mellem ret og pligt.

Hvornår støder vores frihed? Hvornår bliver ansvarstageren for magtfuld? Og hvordan forstås den danske frihed uden for gadekæret.

FRIHED – I GRUNDEN er en udstilling om grundlov og frihed. Et billedsprog der søger ind i det levende ord og ønsker at frisætte et fælles sprog der har mellemfolkeligt afsæt. Der er flere spørgsmål end svar. Kunst åbner døre og efterlader dem umulige at lukke. Tolkningen er din og min og i den gror et håndgribeligt sprog om den frihed vi elsker så højt i Danmark, men ikke begriber.

FRIHEDENS 95 TESER. På udstillingen står en gammel dør, hvorpå de besøgende skal hjælpe med at få skrevet 95 teser om friheden og ansvaret. I 1517 opslog Luther 95 teser til drøftelse og siden som afsæt til reformationen. I 2015 skriver vi sammen 95 teser om friheden og ansvaret. De mange forslag vil blive hængt op på døren og siden samlet og printet på den. Døren vil blive overleveret til Folketinget sidenhen.

Udstillingen FRIHED – I GRUNDEN er en håndgribelig mulighed for samtale.